Whoop whoop, Blyde = 3 jaar! Een bijzondere mijlpaal waar we maar al te trots op zijn. Tijd om Lorette en Nynke eens flink aan de tand te voelen over de afgelopen 3 jaar. Wat is hun succesformule, hoe jagen ze de missie achterna, wat zijn de hoogtepunten? En omdat het stiekem heerlijk is om te horen willen we nu weten wat jullie grootste fuck-up is geweest!

Lorette: Dit is gelukkig echt een moeilijke vraag, maar als ik er eentje moet noemen is onze grootste fuck-up dat we nog steeds geen B corp zijn. Al sinds de start van Blyde is dit een van onze doelen en we vinden het nog steeds belangrijk om dit ooit te worden. Onze missie creating a positive footprint worldwide sluit perfect aan op het gedachtegoed van B corp. Vol goede moed zijn we aan het proces van certificering begonnen, maar we bleven steken in de administratieve rompslomp. Dat we hier niet goed mee kunnen omgaan is gebleken; we hebben snel resultaat nodig om de energie hoog te houden.

Nynke: Dit is onze grootste valkuil, maar tegelijkertijd ons grootste succes. We zijn té ongeduldig en ambitieus. We zijn steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en innovaties, waardoor er constant onrust in ons zit. Dat kan ons ook in de weg zitten. Oh ja, en ik denk dat we die B corp certificering tóch wel gaan krijgen aangezien veel van onze klanten waar we voor werken, of hebben gewerkt, aangesloten zijn op dit netwerk (Ecover, method, Dopper, Yoni, etc.).

Meer zien van Blyde? Volg ons op Instagram of like onze pagina op Facebook.
Deel 2 gemist over de hoogtepunten? Check ‘m hier. Vergeet ook vooral niet deel 1 te checken over Lorette en Nynke’s big secret to success.