INTRATUIN

Wat wij hebben gedaan

groOTSTE GROENSPECIALIST GAAT VOOR 50% GROENE TUINEN IN 2030

Jong en oud, iedereen met of zonder groene vingers: bijna iedereen kent Intratuin. Sinds 1980 dé specialist op het gebied van groen voor binnen en buiten. Hun doel? Zoveel mogelijk mensen laten profiteren van het goede van de natuur. De groenspecialist is on a mission, werkt hard aan hun duurzaamheidsbeleid en zet zich in voor de biodiversiteit in Nederland. Op naar groenere kantoren en tuinen! De missie en stip op de horizon die we, in samenwerking met team Intratuin, hebben geschetst? We werken van 36% groene tuinen in 2020 naar 50% groene tuinen in 2030. Tegels eruit en planten erin, dus! 

Aanpak Blyde

Bij Blyde Benelux geloven we in de kracht van educatie, herhaling en inspiratie op relevante momenten. Om te kunnen oogsten, moet je blijven zaaien. Samen met Intratuin werken we aan doorlopende én campagnegerichte pr en communicatie. Van het in kaart brengen van hun duurzame missie tot de doorvertaling richting ondernemers; het ondertekenen van de Groene Pledge. We werkten aan een plan van aanpak om de missie op de winkelvloer tot leven te brengen en gaven het verhaal lading in berichtgeving richting journalisten en influencers. Alle seizoenen rond. Van minimagazines (Het Groene Boekje) tot een kwartet om de kennis over en het belang van leven in de tuin te vergroten in samenwerking met Naturalis. Van Plantfulness campagnes, tot het Groene Werken en de thuiswerkbox zodat je thuis een productieve werkomgeving kunt creëren. Onze aanpak levert continu zichtbaarheid op voor Intratuin, gekoppeld aan de missie om Nederland nóg groener te maken.
Campagnegrootte – L.

. 

Sustainable Development Goals (SDG’s)

15.

Leven op het land

Onze aarde staat onder grote druk. Bossen vormen de habitat van 80% van alle dieren, planten en insecten. Ze zijn daarmee niet alleen van vitaal belang voor onze strijd tegen klimaatverandering maar ook tegen het verdwijnen van dieren- en plantensoorten. Toch wordt er wereldwijd in rap tempo gekapt: elk jaar verliezen we meer dan 13 miljoen hectare bos. Daarnaast gaat veel land verloren door aanhoudende droogte en verwoestijning. SDG 15 gaat de strijd aan met bedreigingen voor de planeet zoals ontbossing en verwoestijning en stimuleert bescherming, herstel en bevordering van het duurzaam gebruik van ecosystemen op het vasteland, om boskap, woestijnvorming en het verlies aan biodiversiteit een halt toe te roepen.

Resultaat

Een greep uit de free publicity  die we sinds 2018 genereerden voor Intratuin: 

Intratuin x Blyde Benelux: BNR

BNR, 14 mei 2020.

Intratuin x Blyde Benelux: Biodiversiteit Nederland - vergroenen

AD, 7 maart 2019. 

Intratuin x Blyde Benelux: Biodiversiteit in Nederland

In de buurt, 28 maart 2019. 

L’officieel, 23 januari 2019. 

Intratuin x Blyde Benelux: Nederland vergroenen

Bedrock, 2 september 2019. 

Intratuin x Blyde Benelux: Het groene werken; thuiswerkbox

Libelle, 6 april 2020.

Intratuin x Blyde Benelux: Het groene werken; thuiswerkbox

Workjuice, 3 juni 2020. 

Hortipoint, 4 juni 2020. 

Intratuin x Blyde Benelux: Boomplantdag

Roomed, 12 maart 2020. 

Tuinenstruinen, 21 februari 2019.