CONTACT

Interesse in een kennismaking met Blyde Benelux, zodat we samen kunnen ontdekken welke kansen er liggen op het gebied van (interne) communicatie en pr? Met de juiste strategie en scherpe storylines, brengen we jullie publiek in beweging. Kop koffie drinken? We thought you’d never ask!

Stuur ons een bericht 

8 + 9 =

OUR CODE OF ETHICS

Wees inclusief

We behandelen elkaar hoe we behandeld willen worden. Iedereen is gelijkwaardig en heeft recht op dezelfde behandelwijze – zonder vooroordeel. We voeren een zero-tolerance beleid op het gebied van discriminatie, racisme, en ander grensoverschrijdend gedrag.

Wees in balans

We zijn toegewijd aan het leveren van resultaten en werk van de beste kwaliteit. Tegelijkertijd streven we altijd naar een gezonde balans tussen werk en privé.

Wees betrokken

We stoppen nooit met leren en zijn constant in ontwikkeling. Elke dag biedt een nieuwe kans om de beste versie van onszelf te zijn. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en het najagen van dromen, groot en klein.

Wees open-minded

​Respect en bewondering voor onderlinge verschillen vinden wij belangrijk. Vooruitgang en verandering komen voort uit nieuwe perspectieven. We staan open voor nieuwe ideeën, ervaringen, mensen en manieren van leven. We luisteren naar en leren van elkaar en verbinden ons structureel met mensen buiten onze eigen ‘bubbel’.

Be you!

We moedigen je aan om onbeschaamd jezelf te zijn. Ons Blyde team bestaat uit unieke individuen en die verschillen zijn wat ons versterkt. Val op, neem jezelf niet te serieus en maak onderweg plezier.