Over de vacature

Blyde Benelux, het campagnebureau voor duurzame merken en organisaties, zoekt jou: een daadkrachtige missiegedreven communicatie en pr-adviseur met een positieve mindset. Natuurlijk word je gedreven door duurzaamheid en sociale impact, begrijp je het communicatie en pr-vak als geen ander en is ‘taal zeg maar echt jouw ding’. Je hebt de mazzel dat je een eigen visie hebt en je kunt feilloos omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je hebt de juiste dosis ervaring én je houdt net zoveel van daden als van woorden. De principes (B) positive, (B) critical, (B) collaborative, (B) outspoken en (B) the change passen bij jou. Als je dan ook nog relevante werkervaring hebt dan is het tijd dat wij heel snel koffie met je drinken! Oh ja, niet geheel onbelangrijk: Mother Nature is onze CEO.

Wat vertel ik m’n vrienden?
“Ik heb nu dé baan gevonden. Bij een creatief, ondernemend en 100% impact gedreven bureau. Het is een rol die ik echt naar eigen hand kan zetten, met ruimte voor nieuwe ideeën en creativiteit. We werken voor klanten die ervoor kiezen om business as a force for good in te zetten. Met onze missie hebben we een duidelijke meetlat om onze klanten aan te toetsen. Wat voor soort klanten hebben we het dan over? Vandebron, Swapfiets, Natuurmonumenten, Too Good To Go, Goldschmeding Foundation en A Beautiful Story bijvoorbeeld. Oh ja en we hebben ook een eigen stichting bBlyde, we zijn onderdeel van ‘Fossiel? No Deal’ en de Ethical Agency Alliance en zetten ons vol in voor ons eigen initiatief Lets Play Equal.”

Dus wat ga ik doen?
Op eigen wijze zorg je voor campagnes en verhalen die aanzetten tot verandering en die breed gevoeld, gezien en gehoord worden. Je werkt met een gedreven team aan maatschappelijk relevante vraagstukken voor uiteenlopende klanten waarbij jij ook eindverantwoordelijk bent en een project van A tot Z leidt. Bij Blyde werken gedreven knappe koppen die goed geïnformeerd zijn, op strategisch niveau met klanten kunnen sparren en weten hoe ze AI voor zich kunnen laten werken . En bovenal weten ze hoe ze actief campagne voeren voor verandering. Noem ons change agents. Of gewoon gedreven mensen. Jij vervult zowel in- als extern een adviserende en inspirerende rol, stapt graag buiten je eigen bubbel en je levert een substantiële bijdrage aan de positieve impact vanuit Blyde Benelux. Klinkt goed, hè?

Good to know
We verwelkomen en koesteren talent van overal, ongeacht achtergrond, identiteit, of gemeenschap, inclusief en niet beperkt tot de LHBTQIA+ gemeenschap. We geloven dat diversere teams creatiever zijn, innovatiever denken en dat we meer leren van elkaar. Dit hebben we hard nodig bij de vraagstukken van vandaag de dag. Vloeiend Nederlands is in ons vak een moet en vloeiend Engels is een must. Als je meertalig grappen kunt maken heb je twee streepjes voor.

Ok I’m in!
Matcht dit met jouw persoonlijke missie? Neem dan contact met ons op. Wij willen natuurlijk graag weten waarom jou dit zo aanspreekt, wat je met impact communicatie en pr hebt en met onze missie in het bijzonder. Stuur daarom jouw korte persoonlijke motivatie, vragen en CV naar info@blyde.nl, met vermelding van ‘stop met zoeken, here I am’. En wie weet zien we je snel op ons kantoor in Amsterdam.