Blyde Benelux, het bureau voor duurzame merken en organisaties, zoekt jou: een daadkrachtige missiegedreven pr-adviseur met een positieve mindset. Natuurlijk word je gedreven door duurzaamheid en sociale impact, begrijp je het pr-vak als geen ander en is ‘taal zeg maar echt jouw ding’. Je hebt de mazzel dat je een eigen visie hebt en je kunt feilloos omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent academisch geschoold én je houdt net zoveel van daden als van woorden. De principes (B) positive, (B) critical, (B) collaborative, (B) outspoken en (B) the change passen bij jou. Als je dan ook nog relevante werkervaring hebt dan is het tijd dat wij heel snel koffie met je drinken!

Wat vertel ik m’n vrienden?

“Ik heb nu dé baan gevonden. Bij een tof, ondernemend en 100% impact gedreven bureau. Het is een rol die ik echt naar eigen hand kan zetten, met ruimte voor nieuwe ideeën en creativiteit. We werken voor klanten die ervoor kiezen om business as a force for good in te zetten. Met onze missie hebben we een duidelijke meetlat om onze klanten aan te toetsen. Wat voor soort klanten hebben we het dan over? Vandebron, Swapfiets, Joolz, Abbot Kinneys en Alpro.”

Dus wat ga ik doen?

Op eigen wijze zorg je voor verhalen die aanzetten tot verandering en die breed gevoeld, gezien en gehoord worden. Je werkt met een gedreven team aan maatschappelijk relevante vraagstukken voor uiteenlopende klanten waarbij jij ook eindverantwoordelijk bent. Bij Blyde werken gedreven knappe koppen die goed geïnformeerd zijn en op strategisch niveau met klanten kunnen sparren. Jij vervult zowel in- als extern een adviserende en inspirerende rol en levert een substantiële bijdrage aan de positieve impact vanuit Blyde Benelux. Klinkt goed, hè?

Ok I’m in!

Matcht dit met jouw persoonlijke missie? Neem dan snel contact met ons op. Wij willen natuurlijk graag weten waarom jou dit zo aanspreekt, wat je met pr hebt en met onze missie in het bijzonder. Stuur daarom jouw persoonlijke motivatie, vragen en CV naar positiverebel@blyde.nl, met vermelding van ‘stop met zoeken, here I am’.

PS 

Check hier onze open source arbeidsovereenkomst. Geen kleine letters, gebaseerd op gelijkwaardigheid en vertrouwen en mét onbeperkte vakantiedagen.