Whoop whoop! Blyde = 3 jaar #mijlpaal. Tijd om Lorette & Nynke flink aan de tand te voelen over de afgelopen 3 jaar. Er kan in 3 jaar namelijk veel gebeuren. In een vierdelige serie vertellen zij je elke woensdag over de hoogtepunten, fuck-ups en – natuurlijk – hoe zij de missie van Blyde achternajagen. Tijd voor de eerste vraag! Twee vriendinnen die vanaf het eerste jaar succesvol zijn, what’s their secret?

Nynke: We hebben allebei lef. We gaan overal voor de volle 100% voor, ook als we nog niet meteen weten of we het wel kunnen. De quote van Pippi Langkous is een lijfspreuk die goed bij ons past: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, dat geldt natuurlijk niet altijd voor alles en we willen de zaken ook altijd strak dichtgetimmerd hebben. Dat is toch een vrouwendingetje. We gaan goed doordacht te werk en blijven weg van te grote risico’s. Als het gaat om doen en durven dan is het Lorette die houdt van vernieuwing en iets opstarten, ik ben daarin iets behoudender. Zonder een paar piketpaaltjes om me aan vast te houden verzuip ik in mijn eigen creativiteit.

Lorette: Je kunt ons op de kast krijgen als er teveel onnodige vragen worden gesteld. Maar ook als er meer beren op de weg worden gezien dan kansen. Wij zien zelf weinig beren. Wat ons, en ons team echt kenmerkt! Volgens mij is dit een van de belangrijkste succesfactoren van Blyde. Én voldoende zelfspot, het leven niet te serieus nemen.

Nynke: Klopt, we zijn twee beste vriendinnen die – ondanks onze verschillen – samen een bedrijf runnen. We vertrouwen elkaar volledig omdat we allebei hetzelfde gevoel van verantwoordelijkheid hebben en dezelfde waarden nastreven. Voor ons werkt het dus juist wel om vrienden te zijn én een bedrijf te runnen.

Meer zien van Blyde? Volg ons op Instagram of like onze pagina op Facebook.