Maandag (26-03-2018) start de eerste editie van Succesverhalen – over vallen en opstaan; een evenementenreeks die wordt georganiseerd door beleggings-app Peaks en waarin journaliste en interviewster Ronit Palache samen met het publiek en een bekende, bijzondere Nederlander op zoek gaat naar een antwoord op de vraag: wat is succes? Inspirerende en bijzondere gasten wordt het vuur aan de schenen gelegd over hun carrière, het maken van keuzes, over vallen en opstaan. Het doel van de reeks is bezoekers te inspireren en stil te laten staan bij de keuzes die ze maken en wat hen motiveert: financiële zekerheid, status, geluk? De serie trapt af met Jan Versteegh, bekend van onder andere BNN en Wie is de Mol.

Succes gaat niet altijd over rozen
Het leven van millennials staat onder druk. De cijfers over burnouts bij deze groep liegen er niet om en velen kennen een vorm van keuzestress. Hand in hand met deze druk gaat het streven naar succes. We dromen ervan, praten erover en lijken het allemaal na te willen streven. Maar wat is succes eigenlijk? Bestaat een glansrijke carrière uit een steady baan met financiële zekerheid of is het juist het volgen van je passie, waarbij de kans bestaat dat het “grote geld” nooit komt? En welke keuzes moet je maken? Met deze vragen als leidraad gaat Ronit Palache samen met het publiek op zoek naar de diepere laag van succes.

Sijbrand Tieleman, een van de oprichters van Peaks: “Bij Peaks willen we iedereen de mogelijkheid bieden om een potje op te bouwen voor later. Maar er is meer nodig dan geld om succesvol te zijn. Alleen, wat is dat dan precies? Met ons programma Succesverhalen – over vallen en opstaan willen we dit uitzoeken.”

Succesverhalen zelf bijwonen? Dat kan!
De eerste editie van Succesverhalen – over vallen en opstaan vindt plaats op maandag 26 maart a.s. om 20.00 uur tot 23.00 uur in het Toomler Café aan de Breitnerstraat 2 te Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar via Eventbrite.nl. Er zijn enkele tickets aan de deur verkrijgbaar.