PR Bureau Blyde Benelux en Social Enterprise Empowerment (SEE) kondigen vandaag een samenwerking aan. Blyde gaat SEE, een netwerkorganisatie van ruim 1.500 vrouwelijke professionals die de beweging naar een duurzamer bedrijfsleven willen versnellen en vergroten, ondersteunen op onder andere PR- en communicatiegebied. Blyde-oprichters Lorette der Kinderen en Nynke Geus-Van den Broek nemen plaats in het SEE-bestuur.

SEE is een spin-off van het succesvolle CSR Chicks netwerk. Toen daar onlangs de 1500e ambassadeur in zicht kwam, besloot het bestuur van CSR Chicks tot een naamsverandering en aanscherping van de strategie om het netwerk verder te laten groeien en te professionaliseren.

Gemeenschappelijke visie en passie
SEE biedt haar ambassadeurs een offline en online ontmoetingsplaats voor kennisdeling, inspiratie, storytelling en verbinding. Lorette der Kinderen, managing director van Blyde Benelux: “Wij delen als Blyde een visie en passie met SEE: het verduurzamen van het Nederlandse bedrijfsleven. We kijken er zeer naar uit om samen met de 1.500 professionals die inmiddels als ambassadeur zijn aangesloten bij de organisatie nieuwe samenwerkingen in gang te zetten en kennis te delen.” Het bestuur van SEE bestaat naast Der Kinderen en Geus-Van den Broek uit Odette van Zijdveld, Sharon van Ede, Carla Jansen, Iris Ackerman en Marleen Holtkamp.