Blyde Benelux bestaat zeven jaar. We waren in 2019 het eerste pr-bureau in de Benelux dat door B Corp werd gecertificeerd en zijn bijzonder trots dat we daarmee in het rijtje staan van Tony’s Chocolonely, Patagonia en Triodos Bank. Ons team voelt allesbehalve een seven year itch. Sterker nog, na jaren van impactvol ondernemen zijn we nóg meer vastberaden om op deze voet door te gaan. We voelen meer haast en staan ambitieuzer in de wedstrijd dan ooit om onze business in te blijven zetten als een force for good.

In dit beknopte report blikken we terug op zeven jaar pionieren en bewuste keuzes (niet) maken. Zie het als een kijkje in onze keuken, waar ook heus wel eens een pannetje aanbrandt of een gerecht niet gaar op tafel belandt. Geen lappen tekst en het is ook verre van compleet. Maar het biedt, in een notendop, hoe wij de dingen aanpakken: this is who we are, this is how we roll.


Please copy, re-use and multiply!

We hopen dat dit document je inspireert, aanzet tot actie en dat het naar hartenlust wordt gekopieerd. Ons impact report biedt op een presenteerblaadje wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd met ons team. Onze uitnodiging aan jou? Zie dit document als een blauwdruk voor hoe je, samen met je team, positieve impact kunt creëren. Ga samen met ons aan de slag en mobiliseer zo veel mogelijk mensen hetzelfde te doen en nóg veel beter! Samen gaan we zo veel sneller dan alleen, dus we kunnen plagiaat for purpose alleen maar heel hard aanmoedigen.