Blyde 3 jaar! Een bijzondere mijlpaal waar we maar al te trots op zijn. Tijd om Lorette en Nynke eens flink aan de tand te voelen over de afgelopen 3 jaar. In een vierdelige serie vertellen zij je elke woensdag over de hoogtepunten, fuck-ups en – natuurlijk – hoe zij de missie van Blyde achterna jagen. Tijd voor vraag twee! Neem ons even mee in jullie hoogte-hoogte-hoogtepunt!

Lorette: Oh, dat is nogal een rijtje! Allereerst dat meer dan 60% van onze klanten bijdraagt aan onze missie; creating a positive footprint worldwide, daar zijn we heel trots op. Het opzetten en organiseren van het evenement Food for Thought in Amsterdam en Antwerpen, waarbij toffe duurzame merken een podium krijgen om hun verhaal te vertellen. Als het gaat om team en bedrijf is het cool om te zien dat we vanaf het eerste jaar winstgevend zijn geweest en dat ons team hun werkgeluk raten met een 8+.

Nynke: Ja dat is gaaf, gemiddeld geeft Nederland een 7,1 voor hun werkgeluk, daar willen we ver boven zitten! We werken met een team dat volledig bestaat uit jonge vrouwen en waaronder ook jonge moeders. Zij krijgen de optie om hun tijd zelf in te delen. We vertrouwen erop dat iedereen in ons team bijdraagt aan onze missie en haar verantwoordelijkheden pakt. En hoe ze dat zelf indelen dat maakt ons niet uit. Wat ons wel uitmaakt is dat je ook tijd met je gezin doorbrengt. En, als ik dan nog één hoogtepuntje mag noemen; in ons team zitten twee juristen die de overstap hebben gemaakt naar PR. Dat vinden we, in het kader van volg je hart en lef hebben, heel erg cool!

Meer zien van Blyde? Volg ons op Instagram of like onze pagina op Facebook.
Deel 1 gemist? Check ‘m hier.